Avaliações de Pizzeria Valentino Utrecht

Avaliações recentes

5.0
Juliette
5 julho 2022

Te laat maar geweldig lekker

Ronald Sturris
28 junho 2022

Prima pizza's, goede prijs-kwaliteitverhouding, fijne bezorger.

Rose
23 junho 2022

Heerlijke pizza, snel klaar en lekker warm!

Aernoud
3 junho 2022

De pizza en de bestelling waren gewoonweg goed. Prima op tijd ook. Gebeurt vaker bij Valentino.

Augusto Liska
14 maio 2022
Clifton Zhuo
5 maio 2022
Nic
1 maio 2022
Fred
28 abril 2022

Top pizza's. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk.

Clifton Zhuo
25 abril 2022

Ordered here many times. Very satisfied as always.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Clifton Zhuo
4 abril 2022

Ordered here many times. The best in the area for kapsalon, doner, turkish pizza etc.

Clifton Z
24 março 2022
Ahlam
20 março 2022
Clifton
8 março 2022

I have ordered here many times. This time I'm a bit disappointed cause I ordered a kapsalon XL but received a normal size. I also didn't get any garlic sauce as usual. Regardless, this place is still my favourite place for kapsalon. It is usually the most generous with price and size; and it is very delicious. Despite the problems today, I'll continue to order from here.

H.A
6 março 2022
S
1 março 2022

Heerlijk gegeten, veel, en het is heel warm wanneer je het krijgt, macaroni met veel verse groente is echt een aanrader!! En het wordt heel snel bezorgd.

Cem C.
15 fevereiro 2022

Super Fantastico!

Su
13 fevereiro 2022

heerlijke pizza met veel groente

Jg
29 janeiro 2022
Miranda
20 janeiro 2022

Lekkere pizza, goeie prijs, vriendelijke bezorger!

H.Yaman
15 janeiro 2022

alles was goed behalve nieuweling bezorger.

Joost
9 janeiro 2022

Prima pizza, lekkere bodem. Snelle levering.

Yasin
6 janeiro 2022
Leo
6 dezembro 2021

heel goede prijs/kwailiteit, ruim belegde pizza's, bezorging binnen 30 minuten. helemaal top.

Chrisje
25 novembro 2021

Vegetariana met wat extra's. Overvolle pizza, helemaal gaar en exact zoals gewenst. Een van de beste exemplaren die sinds lange tijd gehad heb!

Fan
24 novembro 2021

Ik vind de hoeveelheid pasta dat je krijgt wel weinig. En ik heb helaas niet de juiste bestelling gekregen, er is misschien niet naar de opmerkingen gekeken. Maar bezorging was vlot en goed!

Martijn de Gooijer
24 novembro 2021

Al jaren de lekkerste! Soms probeer ik weleens een andere pizzatent, maar daar krijg ik altijd spijt van.

Jaouad
22 novembro 2021
Jan Visch
3 novembro 2021

De pizza was zoals altijd PRIMA! Graag aandacht voor het doorsnijden. Vaak niet helemaal door. Is voor ons soms wat lastig.

Anoniem
30 outubro 2021
Ton Verhoeven
20 outubro 2021

Lekker en snel

Korine
18 outubro 2021
Youssef R
15 outubro 2021

Lekkerste pizza uit Utrecht, bezorger was er super snel. 👍🏽

Yasin
10 outubro 2021
B Ploeger
4 outubro 2021

Snel bezorgd alleen de salami was verbrand helaas

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nelleke
2 outubro 2021
Marcel
1 outubro 2021

Vriendelijke bezorger en super pizza’s!

Yasemen Öz
25 setembro 2021

Heerlijk gegeten, heel snel bezorgd

Govert
17 setembro 2021

Dank voor de lekkere pizza. Tot binnenkort!!

H.A
12 setembro 2021
Ahlam
12 setembro 2021

Heerlijk eten, stelt me nooit teleur! Zeker een aanrader

Zehra
31 agosto 2021

Pizza is warm aangekomen en het was heerlijk

Harrie
16 agosto 2021
Amin
14 agosto 2021

Mag volgende keer wel sneller berzorgd worden plaats van 45 min tewachten

Mohammed
10 julho 2021

Goede pizza zoals we gewend van jullie zijn bezorgd door een vriendelijke bezorger top!

Fat
25 junho 2021
Jan Visch
9 junho 2021

De topping was volgens mij anders dan andere keren. Zaten er de andere keren van die kleine pepertjes op, die waren er nu niet. Daardoor was de pizza minder pittig. Jammer.

onbekend
18 maio 2021

Super lekkere pizza en pasta's. De pasta is heerlijk vers met lekker brood erbij, en je betaald geen bezorgkosten. De beste pizzeria van Lombok!!!! En ik heb ze allemaal geprobeerd. Ook genoeg vega opties.

Emma
27 abril 2021

Heerlijk gegeten! Zeker de moeite waard

Ahmet
22 abril 2021
Ahmet
9 abril 2021
Claudia Langedijk
27 março 2021

Snel, warm, goede kwaliteit en prima prijs

ML
27 março 2021

Gewoon lekkere pizza’s. Fijn dat je extra toppings kunt bij bestellen. Bezorging was super op tijd en vriendelijk. Wij zijn al jaren fan van deze pizzeria. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Perry
23 março 2021

Goede pizza’s, op tijd klaar. Niets te klagen :)

Brulvis
19 março 2021

Bestellen iet zo heel vaak, maar het is wel altijd goed.

Silvy
8 março 2021

Duurde heel lang. Bezorger kon het niet vinden.

Idwer
8 março 2021

Altijd lekker en snel klaar! De beste pizzeria in Lombok!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eleni
28 fevereiro 2021

Heerlijke pizza! Zeer rijkelijk belegd, alleen zit er standaard niet veel kaas op vind ik, maar dat kun je natuurlijk oplossen door extra kaas toe te voegen bij de bestelling. Ook bezorging is meestal erg snel.

Ahmet
5 fevereiro 2021
Eline
4 fevereiro 2021

Altijd smakelijk en heel goed op temperatuur

Dewi
2 fevereiro 2021
Diana
25 janeiro 2021
SW
18 janeiro 2021

goed belegd, goede bodem, verse ingrediënten en snel bezorgd.

Jetske
7 janeiro 2021

Snelle bezorging, heel goede kwaliteit en toch niet duur.

Eline
6 janeiro 2021
Nadi
29 dezembro 2020

Heerlijke en luchtige pizza’s met voldoende vulling!

Jansen
27 dezembro 2020
Com
26 dezembro 2020

Heerlijk gegeten weer!

Debbie
21 dezembro 2020
Estella
19 dezembro 2020

Super lekkere pizza's en een heerlijke pasta besteld en opgehaald. We kregen er nog een gratis fles cola bij ook. Heerlijk van smaak en lekkere ingrediënten die je ook nog extra kan kiezen. Ik ga hier vaker heen :)

Ahmet
17 dezembro 2020
Patricia
12 dezembro 2020

Pizza warm en smaakvol, bezorger vriendelijk en op de aangegeven tijd. Kortom helemaal goed weer ;)

Eline
10 dezembro 2020
Dewi
9 dezembro 2020
Eren
6 dezembro 2020
Ahmet
3 dezembro 2020

Gewoo geweldig

R.Meijer
29 novembro 2020

het was al weer even geleden maar was weer als van ouds lekker. Bezorging was zelfs 8 minuten te vroeg :)

Anna
26 novembro 2020

Mmmmm

Ahmet
17 novembro 2020
Merel
17 novembro 2020

Lekkere pizza voor een goed bedrag.

Patricia
13 novembro 2020

Lekker zoals ik al eerder gewend was. Er wordt goed opgelet op de opmerkingen die je erbij zet. Vriendelijke bezorger.

Jetske
7 novembro 2020

Uitstekende pizza en vlotte bezorging zoals altijd bij Valentino.

Joran
7 novembro 2020

De pizza's waren nu zelfs nóg lekkerder dan anders; iets dunnere bodem, nog betere kaas. Echt genieten. En de bezorger kwam een paar minuten voor de geplande tijd aan. Perfecto!!

Ahmet
6 novembro 2020

Erg lekker

Brulvis
23 outubro 2020

Bestellen met enige regelmaat. Is altijd gewoon goed. Mijn vrouw wisselt, ik neem altijd zeer pittig Wel de Italian Bodem

Eline
22 outubro 2020
Remco
22 outubro 2020
Nur
19 outubro 2020

Perfect!

H. Keskin
3 outubro 2020
Eline
30 setembro 2020
Erdem
19 setembro 2020
Marike
15 setembro 2020

Top! Heerlijk rijk belegde pizza met goede bodem. En supersnel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joran
8 setembro 2020

Zoals wij gewend zijn heerlijke pizza's. Deze keer extra supersnel bezorgd. Alleen was de kok de pepers vergeten op de pizza 'Inferno', da's helaas wel slordig vooral op een pizza met zo'n naam.

Erica
5 setembro 2020

+ Heerlijke bodem! - Maar wel erg veel kaas en heel erg zout.

Brulvis
3 setembro 2020

Wij bestellen af en toe, nu de 10e keer. Constante goede kwaliteit. Ik bestel altijd lekker INFERNO, lekker pittig. Mijn vrouw wisselt, zij vond de fruit pizza (vorige keer) minder. Nu een gevouwen pizza tonijn, erg lekker. Snelle bezorging verder alles digitaal.

Val
28 agosto 2020
Fokko
24 agosto 2020
Groen
22 agosto 2020

Pizza's smaken verrassend lekker, zonder twijfel een van de betere pizzatenten. Niet te vettig zoals bij concurrenten vaak wel het geval is. En snel bezorgd!

Özlem
8 julho 2020

Beste margarita pizza ooit! En snelle bezorging, dank voor de service

Schoer
26 junho 2020
Jessica
20 junho 2020

Te weinig saus, teveel kaas.

Jan Visch
17 junho 2020

gewoon een goede Pizza. Nette bezorging.

Eline
16 junho 2020
Natalia
16 junho 2020
Gwen Timmer
13 junho 2020
Patricia
8 junho 2020

De pizza was er snel, hij was warm en goed op smaak. Vriendelijke bezorger die goed opgelet had dat ik bij de opmerkingen had gezet welke bel hij moest indrukken. Het is voor mij nog wel een beetje vreemd dat fooi bij je betaling kan via Ideal. Maar dat is, zeker in deze tijd, een goede optie. Kortom, een tevreden klant.

Peter
5 junho 2020

Zoals altijd uitstekend

NatAlie
5 junho 2020
Timmer
28 maio 2020

Graag hoor ik of jullie de Coronaregels wb hygiëne en aanraking van de pizza’s hanteren. Dat zou de service in deze tijd verbeteren

Joran
22 maio 2020

Deze keer haast nog lekkerder dan anders, superwarm en megagenieten!

Ercan
18 maio 2020

Heerlijke pizza's zoals altijd en snel bezorgd!

Liz
8 maio 2020

Van de zovele pizzzeria's in Utrecht is Valentino mijn absolute favoriet. Rijk belegd, lekker vers, goed pittige Spaanse pepers - top!

Marielus
6 maio 2020
Eline
1 maio 2020
BJ
26 abril 2020

Valentino, al bijna 30 jaar goed

Eline
17 abril 2020
Jeroen
16 abril 2020

Super lekkere pizza! Goede en snelle bediening.

Natalia
14 abril 2020

Heel lekker pizza en snel bezorgd

Utrechtse pizza eter
13 abril 2020

Bezorging was exact op tijd. Pizza was was echt zo'n matige met ingrediënten van een Aldi/Lydl gehalte. Maar hé, was wel maar 7,50 en geen bezorgkosten. Als je krap bij kas zit en een soort halfbakken ervaring van pizza eten wilt hebben is dit wel een prima adresje.

Jo
11 abril 2020

Snel en heerlijke pizza met perfecte knapperige dunne bodem.

Daan
9 abril 2020

Pizza’s zoals altijd goede prijs-kwaliteit verhouding en op tijd bezorgd.

Romin
8 abril 2020

Heerlijke, goedkoope pizzas. Beetje te veel zout

Brulvis
7 abril 2020

Bestellen nooit PIZZA. tot vandaag. Er is een wereld open gegaan. Heerlijk!! Corona toch nog ergens goed voor geweest.

Ra
4 abril 2020

Ik bestel altijd pasta super lekker

jansen
25 março 2020
Alice
24 março 2020
Joran Vriens
17 março 2020

Zoals we gewend zijn smaakten de pizza's super. Ze waren echter helaas lauw, heel jammer.

Dirk
9 março 2020

Heel tevreden. Pizza was lekker en snel bezorgd en dat voor een klein prijsje. Verder had ik bij de bestelling gevraagd of de bezorger niet wilde aanbellen als die er was, maar of hij/zij mij kon bellen. We hadden die dag net onze tweede dochter gehad en iedereen sliep. Dus ze moesten niet wakker worden van de bel. Er werd keurig gebeld. En op de doos van een pizza stond een tekeningetje en een gelukswens. Ook kregen we een fles cola gratis bij de bestelling. Vanwege de vermoeidheid helaas vergeten een fooi te geven. Die zal ik een volgende keer dubbel geven als ik weer eens pizza bestel.

Yaren
4 março 2020

HEEL ERG TEVREDEN!!

Meggi
4 março 2020

Snel geleverd. Goed warm en smaakte ook goed Aanrader

Roelof
2 março 2020

Pizza was koud, veel verbrande, slecht gesneden spaanse peppers en artisjokharten. Meestal waren ze enorm groot gesneden. Harde, slechte bodem. Salami had een aparte smaak, het leek in ieder geval niet meer goed. Binnen half uur ong gebracht, maar was het niet waard.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Omer
25 fevereiro 2020
Eline
27 janeiro 2020

De tomatensaus lijkt veranderd of was wat minder dan normaal. Daardoor beetje droog. Verder goed als altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Isabelle
16 janeiro 2020

Super!

Cetintas
23 dezembro 2019

Niet goed gebakken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Medica
21 dezembro 2019
anoniem
17 dezembro 2019

lekkere pizza, dunne en knapperige bodem, niet vet. Verse groenten als topping. Bezorging op tijd en prima prijs. Perfect!

Mirja
16 novembro 2019

Heel klantvriendelijk, betrouwbaar. We hadden een grote bestelling, er werd zelfs gebeld over lactose allergie voor de zekerheid, mailtje toen ze op weg gingen om te bezorgen en belletje toen ze voor het hek stonden. Lekkere pizzas!

Dc
4 novembro 2019
Yasmin
28 outubro 2019

Bestelling was er binnen een half uur. De pizza’s waren rijkelijk belegd en erg lekker, zeker goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze waren echter niet super warm meer bij aankomst.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
20 outubro 2019

Een Margarita en Primavera besteld, we weten niet wat samenstelling van de bodem was, maar het waren in elk geval geen Italiaanse pizza’s meer.

Öz
12 outubro 2019
Willy
27 setembro 2019

Opvallend lekkere pizza's!

Engelberts
14 setembro 2019
Lara
28 agosto 2019

Precies op tijd beoordeeld en goed belegde pizza's!

Tina
25 agosto 2019

Prima; snel en lekker 😀

D.
28 junho 2019

Zoals altijd heerlijke pizza die nog super warm was bij de bezorging!

Abdulkadir
3 junho 2019

It was full of mushroom. The ingredients were not well-cooked. I didn't like the taste. It was one of the worst I have ever eaten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

tina
7 maio 2019
Postma
23 abril 2019
Ton Sletsems
5 abril 2019

Valentino maakt een goedgevulde pizza marinara. We vroegen via de comments bij het bestelformulier of ze iets eerder konden leveren. Dat deden ze en waren er precies op de gevraagde tijd! Prima.

Raucamp
11 março 2019

Super bezorging een heerlijk pizza. Wij gaan zeker vaker bestellen. TOPPIE!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ad
5 março 2019
Leonie
11 janeiro 2019

precies optijd en lekker!

Ad
28 dezembro 2018
Anoniem
25 dezembro 2018
Waarom naam
26 novembro 2018
Bart
18 novembro 2018

Pirima, heerlijk gegeten.

Ernst
31 outubro 2018
Yolanda
4 outubro 2018

Lekkere pizza's voor een geode prijs

saar
6 setembro 2018

Bezorger vergat bijna mijn ijs te geven. Ijs smaakte ook heel raar? De pizza was wel heel erg lekker!

Maud
3 setembro 2018

Lekkere pizza alleen kregen we de verkeerde pizza mee. En we hadden vooraf besteld waardoor je veel meer betaald dan in de winkel.

Bart
3 julho 2018

We, als bedrijf, nadrukkelijk gevraagd om een BTW nummer op de bon bij de bezorging. Deze hebben we niet gehad. Ook hadden we 11 pizza's besteld en kregen er maar 10. Zelfs toen we hier om vroegen werd er geen actie ondernomen om dit te herstellen. Erg jammer!

Sietske
23 abril 2018
Annette
26 fevereiro 2018

Ze zijn zo droog. Meer smaak en beter deeg

Peter
15 fevereiro 2018

Tweede keer dat ik hier besteld heb, eerste keer erg lekker en op tijd maar deze keer meer dan een half uur te laat en pizza's smaakte niet lekker. Helaas mijn laatste bestelling hier.

Scheicher
14 fevereiro 2018

Top! echte Italiaanse pizza...?

Bart
12 fevereiro 2018

Quatro Stagioni Pizza besteld na onze vakantie. Deze was precies op tijd, en heel erg lekker! Zij zijn erg goed met pizza!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rianne
10 fevereiro 2018

Bezorging was niet vlot, de pizza's niet erg lekker en de frisdrank vergeten.

Kodi
5 fevereiro 2018
Wasim Abueleyan
27 janeiro 2018

Lekker pizza. De prijs in verhouding tot het kwaliteit is prima. Snel bezorgd. Behulpzaam en zeer aardige mensen

Luis
18 janeiro 2018
Bart
18 janeiro 2018

De pizza's waren ruim op tijd bezorgd, zelfs met onze grote bestelling van 19 stuks! Dit aantal was wellicht de oorzaak van een aantal dozen die platgedrukt waren of de pizza's die in de doos waren "verfrommeld" . Veel beter dan Domino's of New York!

Olaf
2 dezembro 2017
D.
30 novembro 2017
Alex
25 novembro 2017

Beste pizza in Utrecht! Aardige eigenaren!

Natasja van bommel
24 novembro 2017
Heleen
1 novembro 2017

Prima pizza's! Goede smaak, goede vulling. Bezorgen kwam exact op de afgesproken tijd, erg prettig/

La Vie
8 outubro 2017

Vond het voor een Italiaanse pizza niet dun genoeg qua bodem. Wel goed belegd!

Dewi
21 setembro 2017

Uitstekende pizza, precies geleverd op het tijdstip dat we wilden. De eigenaren kennen je echt en zijn heel aardig! Onze favoriete pizza in Utrecht!

Marianne
27 julho 2017

Opzich top, had alleen gedacht dat er gehakt op zou zitten (stond in de omschrijving), maar heb ik niet kunnen ontdekken.

faried
25 julho 2017
Dewi
23 junho 2017

Heerlijke, verse pizza's. Super snelle bezorging. Favoriete pizza in Utrecht!

Peva
11 junho 2017

Lekkere pizza's snel bezorgd toppie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Saar
4 junho 2017

Goed warm en erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Savant
14 março 2017

Heerlijke pizza's en op tijd geleverd :-)

Tina
2 fevereiro 2017
Hanneke Tuithof
8 janeiro 2017

Lekkere, knapperige en niet te vette pizza. Bezorging precies op tijd. Prima!

Loes
16 dezembro 2016

Prima pizza's! Ik had alleen een cola light besteld en kreeg gewoon Cola. Jammer!

Reza
26 outubro 2016

Bezorging top niets over te klagen maar de pizza zelf was 1 niet goed gesneden wat je wel verwacht 2 sommige stukjes waren verbrand en keihard en als laaste de pizza was nogal droog

Bergman
6 outubro 2016
Jan Zonderpizza
3 setembro 2016

Voor de zoveelste keer langer dan 50 minuten moeten wachten op mijn pizza. Ik ga een andere pizzeria proberen.

Brygida
30 junho 2016
Ron
18 junho 2016

Graag ook een keuze voor een kleiner formaat. Vond de Funghi lekker. De tonijn wat droog.

R. van Kats
16 junho 2016
Fam. Bossaert
25 maio 2016

Heerlijke pizza maar dat is al jaren zo.

Stephen
15 maio 2016

Goed warm en vers

Pieter
5 maio 2016

Pizza smaakte niet spannend en de salami deed goedkoop aan. Beleg van de tonijn pizza had wel wat weinig tomaat en kaas. Nu allebei een beetje borrelige buik.

S.A.
2 maio 2016

Pizza was OK, lekker krokant. M'n order werd over het hoofd gezien, daar ben ik keurig over gebeld en een half uur daarna kreeg ik de pizza alsnog. Goed geregeld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Merel & Hamasa
22 abril 2016

Het was super lekker!

Fam. Bossaert
29 março 2016

Bedankt weer voor de heerlijke pizza's, we zijn niet anders gewend....je blijft smullen.

Anne
25 março 2016

Snelle en vriendelijke service!

Tina
26 fevereiro 2016
Dennis
22 fevereiro 2016

Lekkere pizza, goed belegd. Bezorger was iets later dan verwacht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark
25 janeiro 2016

Lekkere, maar eenvoudige pizza. Bezorger deed er wat lang over, waardoor de pizza niet meer op temperatuur was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Job
24 janeiro 2016

Gewoon OK pizza!

Tina
14 janeiro 2016

Bezorger kwam 3 kwartier eerder dan gevraagd. Ik kreeg niet het beloofde gratis blikje fris. De pizza gorgonzola was zeer mager voorzien van gorgonzola dit keer. Jammer, ik was tot nu toe steeds best tevreden over valentino.

Van den hoven
13 janeiro 2016

Pizza's waren koud bij aankomst. Smaak was verder heerlijk en ze zagen er prachtig uit.

Anne
27 dezembro 2015

Dit keer weer een heerlijke pizza! Bezorging weer goed.

Anne
12 dezembro 2015

Normaal heerlijke pizza's maar dit keer te lang gebakken dus te harde bodem en bovenop lichtelijk verbrand...jammer.

Hamid
9 dezembro 2015

Snel en lekker warm.

Tina
3 dezembro 2015
Peter Olij
24 novembro 2015

Netjes op tijd bezorgd en goede en lekker pizza's

Mariëtte Stroeve
24 novembro 2015

Goede timing en lekkere pizza's

Felix
23 novembro 2015

De lasagna was gewoon echt niet lekker, flauw en niet warm genoeg.

Anne
18 novembro 2015

Weer een heerlijke pizza!!! Snelle bezorging zoals altijd.

Hamid
8 novembro 2015

Ik bestel al jaren bij hun. Niets op aan te merken!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joost
12 outubro 2015
Anoniem
29 setembro 2015

Geen opmerkingen of kritiek.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anne
18 setembro 2015

Zoals altijd lekkere pizza!

Ellen
13 setembro 2015

De service was top en heel snel. Vond het wel jammer dat de pizza matig belegd was. Had er meer van verwacht, maar het kan dat dit een andere keer anders is.

Jdw
9 setembro 2015