Facebook

Beoordelingen van Pizzeria Valentino Utrecht

Recente recensies van Pizzeria Valentino Utrecht

4 sterren na 123 reviews

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig saus, teveel kaas.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon een goede Pizza. Nette bezorging.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was er snel, hij was warm en goed op smaak. Vriendelijke bezorger die goed opgelet had dat ik bij de opmerkingen had gezet welke bel hij moest indrukken. Het is voor mij nog wel een beetje vreemd dat fooi bij je betaling kan via Ideal. Maar dat is, zeker in deze tijd, een goede optie. Kortom, een tevreden klant.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekend

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag hoor ik of jullie de Coronaregels wb hygiëne en aanraking van de pizza’s hanteren. Dat zou de service in deze tijd verbeteren

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer haast nog lekkerder dan anders, superwarm en megagenieten!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's zoals altijd en snel bezorgd!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de zovele pizzzeria's in Utrecht is Valentino mijn absolute favoriet. Rijk belegd, lekker vers, goed pittige Spaanse pepers - top!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Valentino, al bijna 30 jaar goed

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza! Goede en snelle bediening.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker pizza en snel bezorgd

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was exact op tijd. Pizza was was echt zo'n matige met ingrediënten van een Aldi/Lydl gehalte. Maar hé, was wel maar 7,50 en geen bezorgkosten. Als je krap bij kas zit en een soort halfbakken ervaring van pizza eten wilt hebben is dit wel een prima adresje.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en heerlijke pizza met perfecte knapperige dunne bodem.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zoals altijd goede prijs-kwaliteit verhouding en op tijd bezorgd.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, goedkoope pizzas. Beetje te veel zout

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen nooit PIZZA. tot vandaag. Er is een wereld open gegaan. Heerlijk!! Corona toch nog ergens goed voor geweest.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd pasta super lekker

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn smaakten de pizza's super. Ze waren echter helaas lauw, heel jammer.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden. Pizza was lekker en snel bezorgd en dat voor een klein prijsje. Verder had ik bij de bestelling gevraagd of de bezorger niet wilde aanbellen als die er was, maar of hij/zij mij kon bellen. We hadden die dag net onze tweede dochter gehad en iedereen sliep. Dus ze moesten niet wakker worden van de bel. Er werd keurig gebeld. En op de doos van een pizza stond een tekeningetje en een gelukswens. Ook kregen we een fles cola gratis bij de bestelling. Vanwege de vermoeidheid helaas vergeten een fooi te geven. Die zal ik een volgende keer dubbel geven als ik weer eens pizza bestel.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEEL ERG TEVREDEN!!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Goed warm en smaakte ook goed Aanrader

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud, veel verbrande, slecht gesneden spaanse peppers en artisjokharten. Meestal waren ze enorm groot gesneden. Harde, slechte bodem. Salami had een aparte smaak, het leek in ieder geval niet meer goed. Binnen half uur ong gebracht, maar was het niet waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tomatensaus lijkt veranderd of was wat minder dan normaal. Daardoor beetje droog. Verder goed als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet goed gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza, dunne en knapperige bodem, niet vet. Verse groenten als topping. Bezorging op tijd en prima prijs. Perfect!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel klantvriendelijk, betrouwbaar. We hadden een grote bestelling, er werd zelfs gebeld over lactose allergie voor de zekerheid, mailtje toen ze op weg gingen om te bezorgen en belletje toen ze voor het hek stonden. Lekkere pizzas!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er binnen een half uur. De pizza’s waren rijkelijk belegd en erg lekker, zeker goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze waren echter niet super warm meer bij aankomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een Margarita en Primavera besteld, we weten niet wat samenstelling van de bodem was, maar het waren in elk geval geen Italiaanse pizza’s meer.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opvallend lekkere pizza's!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd beoordeeld en goed belegde pizza's!

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima; snel en lekker 😀

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza die nog super warm was bij de bezorging!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was full of mushroom. The ingredients were not well-cooked. I didn't like the taste. It was one of the worst I have ever eaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Valentino maakt een goedgevulde pizza marinara. We vroegen via de comments bij het bestelformulier of ze iets eerder konden leveren. Dat deden ze en waren er precies op de gevraagde tijd! Prima.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging een heerlijk pizza. Wij gaan zeker vaker bestellen. TOPPIE!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies optijd en lekker!

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pirima, heerlijk gegeten.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's voor een geode prijs

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger vergat bijna mijn ijs te geven. Ijs smaakte ook heel raar? De pizza was wel heel erg lekker!

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza alleen kregen we de verkeerde pizza mee. En we hadden vooraf besteld waardoor je veel meer betaald dan in de winkel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We, als bedrijf, nadrukkelijk gevraagd om een BTW nummer op de bon bij de bezorging. Deze hebben we niet gehad. Ook hadden we 11 pizza's besteld en kregen er maar 10. Zelfs toen we hier om vroegen werd er geen actie ondernomen om dit te herstellen. Erg jammer!

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze zijn zo droog. Meer smaak en beter deeg

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat ik hier besteld heb, eerste keer erg lekker en op tijd maar deze keer meer dan een half uur te laat en pizza's smaakte niet lekker. Helaas mijn laatste bestelling hier.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! echte Italiaanse pizza...?

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quatro Stagioni Pizza besteld na onze vakantie. Deze was precies op tijd, en heel erg lekker! Zij zijn erg goed met pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was niet vlot, de pizza's niet erg lekker en de frisdrank vergeten.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza. De prijs in verhouding tot het kwaliteit is prima. Snel bezorgd. Behulpzaam en zeer aardige mensen

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren ruim op tijd bezorgd, zelfs met onze grote bestelling van 19 stuks! Dit aantal was wellicht de oorzaak van een aantal dozen die platgedrukt waren of de pizza's die in de doos waren "verfrommeld" . Veel beter dan Domino's of New York!

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza in Utrecht! Aardige eigenaren!

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's! Goede smaak, goede vulling. Bezorgen kwam exact op de afgesproken tijd, erg prettig/

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het voor een Italiaanse pizza niet dun genoeg qua bodem. Wel goed belegd!

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza, precies geleverd op het tijdstip dat we wilden. De eigenaren kennen je echt en zijn heel aardig! Onze favoriete pizza in Utrecht!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opzich top, had alleen gedacht dat er gehakt op zou zitten (stond in de omschrijving), maar heb ik niet kunnen ontdekken.

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse pizza's. Super snelle bezorging. Favoriete pizza in Utrecht!

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's snel bezorgd toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en op tijd geleverd :-)

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, knapperige en niet te vette pizza. Bezorging precies op tijd. Prima!

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's! Ik had alleen een cola light besteld en kreeg gewoon Cola. Jammer!

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging top niets over te klagen maar de pizza zelf was 1 niet goed gesneden wat je wel verwacht 2 sommige stukjes waren verbrand en keihard en als laaste de pizza was nogal droog

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer langer dan 50 minuten moeten wachten op mijn pizza. Ik ga een andere pizzeria proberen.

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag ook een keuze voor een kleiner formaat. Vond de Funghi lekker. De tonijn wat droog.

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza maar dat is al jaren zo.

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en vers

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakte niet spannend en de salami deed goedkoop aan. Beleg van de tonijn pizza had wel wat weinig tomaat en kaas. Nu allebei een beetje borrelige buik.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was OK, lekker krokant. M'n order werd over het hoofd gezien, daar ben ik keurig over gebeld en een half uur daarna kreeg ik de pizza alsnog. Goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker!

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt weer voor de heerlijke pizza's, we zijn niet anders gewend....je blijft smullen.

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke service!

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, goed belegd. Bezorger was iets later dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, maar eenvoudige pizza. Bezorger deed er wat lang over, waardoor de pizza niet meer op temperatuur was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon OK pizza!

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam 3 kwartier eerder dan gevraagd. Ik kreeg niet het beloofde gratis blikje fris. De pizza gorgonzola was zeer mager voorzien van gorgonzola dit keer. Jammer, ik was tot nu toe steeds best tevreden over valentino.

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren koud bij aankomst. Smaak was verder heerlijk en ze zagen er prachtig uit.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer weer een heerlijke pizza! Bezorging weer goed.

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heerlijke pizza's maar dit keer te lang gebakken dus te harde bodem en bovenop lichtelijk verbrand...jammer.

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker warm.

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en goede en lekker pizza's

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede timing en lekkere pizza's

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lasagna was gewoon echt niet lekker, flauw en niet warm genoeg.

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke pizza!!! Snelle bezorging zoals altijd.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al jaren bij hun. Niets op aan te merken!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen opmerkingen of kritiek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekkere pizza!

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service was top en heel snel. Vond het wel jammer dat de pizza matig belegd was. Had er meer van verwacht, maar het kan dat dit een andere keer anders is.

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating